De Kozijnmakelaars; Kozijnspecialist; Kozijnen Zuid-Holland;

Schuifpui, stolpdeur en harmonicapui

De kozijnspecialist in Den Haag

De beglazing maakt het verschil

Vaak concentreren mensen zich bij de aankoop van kozijnen, puien of dakkapellen op de kleur, het materiaal en de vorm van de kozijnen. Vaak vergeten ze daarbij aandacht te besteden aan het glas. Terwijl de beglazing nu juist zo ontzettend belangrijk is als het gaat om energiebesparing en veiligheid.
 

Pilkington beglazing: veilig, duurzaam en zonwerend

Niet alleen leveren wij kozijnen inclusief het beste glas, ook is het mogelijk alleen de beglazing van uw kozijnen te vervangen. Mooie, oudere woningen hebben vaak prachtige, authentieke kozijnen die vaak nog in perfecte staat verkeren. Het zou zonde zijn de kozijnen te vervangen, maar het vervangen van de beglazing kan u een enorme energiebezuiniging opleveren.

Glas-in-lood
Ook als uw woning is voorzien van glas-in-loodramen kunnen wij deze van extra isolatie voorzien door ze ‘in te pakken’. De unieke uitstraling van uw woning blijft hiermee behouden, maar u zult het verschil merken aan uw energierekening.

Pilkington
De Kozijnmakelaars werken niet met de eerste de beste glasleverancier. Wij maken gebruik van het brede assortiment aan glassoorten van Pilkington. Deze topfabrikant was in 1952 de grondlegger van het floatglas, tegenwoordig de onbetwiste standaard.

Een kleine greep uit het aanbod:

Nooit meer condens met…

Pilkington Anti-Condensatieglas (Standaard)

Speelse decoraties met…

Pilkington Décor™
 

Geen last van de zon met…

Pilkington Insulight™ Suncool
 

Driedubbel energiezuinig met…

Pilkington Insulight™ Triple

Reflecteer het licht met…

Pilkington K Glass™ N
 

Houd de warmte binnen met…

Pilkington Optitherm™ S1
 

Onze standaard: Pilkington Anti-Condensatieglas

Wij werken standaard met Pilkington Anti-Condensatieglas. Dit glas is uitgevoerd in extra helder glas, voorzien van een on-line coating. Het valt onder de noemer HR++ beglazing. Dit glas isoleert veel beter dan het gebruikelijke standaard isolatieglas of het gewone Hoog Rendementsglas. Ook is ons Anti-Condensatieglas eenvoudig te reinigen en vertraagt het (de naam zegt het al) condensvorming.

Pilkington Décor™

Figuurglas, of decoratief glas. We hebben het over glas met een bijzondere structuur, figuratieve vormen of een matte coating. Met deze glassoorten behoudt u de lichtdoorlatendheid van het glas, maar voorkomt u dat iedereen zomaar naar binnen kan kijken. Daarnaast geeft figuurglas uw ruimte een elegante, sierlijke uitstraling.

Zonwering in raam Den Haag; kozijnen Haarlem; Voordeur plaatsen Leiden

Uw voordelen

  • Een betere isolatie
  • Meer comfort in huis
  • Geen last meer van condensvorming
  • Minder geluid van buiten
  • Uw woning wordt meer waard
  • U draagt bij aan een beter milieu
  • Besparing in de stookkosten
  • Geen vochtige ramen meer
  • Mogelijkheid tot subsidie*

 

* Dit is afhankelijk van de gemeente waarin u woont

Pilkington Insulight™ Suncool

Moet u regelmatig de gordijnen dichtdoen als de zon schijnt, omdat u anders voortdurend met uw ogen zit te knijpen? Dan is Pilkington Insulight™ Suncool misschien iets voor u. Deze zonwerende beglazing is verkrijgbaar in verschillende niveaus van lichtdoorlatendheid en energiedoorlatendheid. Trouwens, niet alleen de zon houdt u buiten met dit glas: ook de kou. Door de isolerende eigenschappen van het Suncool-assortiment zal dit glas het warmteverlies in uw vertrek wezenlijk reduceren.

Pilkington Insulight™ Triple

Niet twee, maar drie lagen glas. U moet wel op de noordpool wonen als de kou uw woning nu nog via de beglazing binnenkomt. Niet alleen draagt u met Pilkington Insulight™ Triple bij aan een beter milieu en ziet u duidelijk verschil op uw energierekening, ook is de kans dat er bij u wordt ingebroken meteen een stuk kleiner. Dit inbraakwerende glas met dubbele spouw voldoet aan de 1-ster SKG-kwalificatie. Daarmee valt deze beglazing onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Pilkington K Glass™ N

Dubbelglas met de isolatiewaarde van tripleglas, dat is Pilkington K Glass™ N. Hoe dat kan? Deze glassoort is een nieuwe generatie warmtereflecterende beglazing met een on-line coating. Pilkington K Glass™ N heeft een verbeterde optiek qua kleur en minder last van strooilicht. Is er in uw kozijnen geen ruimte voor triplebeglazing, maar vindt u extra isolatie geen overbodige luxe? Dan behaalt u met deze unieke glassoort een isolatiewaarde die standaard alleen met drievoudig isolerend glas te bereiken is.

Pilkington Optitherm™ S1

U wilt iets doen voor het milieu. U zegt ook geen nee tegen een lagere energierekening. Speciaal voor u heeft Pilkington de nieuwe glassoort Optitherm™ S1 ontwikkeld. Dit warmte-isolerende glas heeft een optimale coating met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K. Wat dat wil zeggen? Dat u in de winter, terwijl het buiten vriest en waait, met uw neus tegen het raam kunt gaan staan, en zelfs dan geen vleugje kou bespeurt.