De Kozijnmakelaars; Kozijnspecialist; Kozijnen Zuid-Holland;

Schuifpui, stolpdeur en harmonicapui

De kozijnspecialist in Den Haag

De schuifpuien van De Kozijnmakelaars

Met een schuifpui vangt u twee vliegen in één klap. Uw woning is licht en ruimtelijk door het grote raamvlak én u creëert een ruime doorgang naar uw terras of balkon. De Kozijnmakelaars uit Den Haag plaatst puien van kunststof, hout en aluminium op maat. U heeft daarbij de keuze uit 3 systemen: de schuifpui, de stolpdeur of de harmonicapui. U bepaalt zelf de kleur, het beslag, de beglazing en de sloten. Natuurlijk adviseren we u graag.
 

Bekijk vast deze drie voorbeelden van aluminium deursystemen voor een beetje inspiratie.

Aliplast Schuifpui

Aliplast Vouwwanden

Aluplast Hefschuifpui

Aliplast Schuifpui

Deze populaire Superglide schuifpui is gemaakt van aluminium en is perfect geschikt als scheidingsdeur tussen een terras en woonruimte. Er zijn, afhankelijk van de ruimte die u heeft, verschillende variaties mogelijk: de schuifpui is 2-, 3-, 4- en 6-delig verkrijgbaar.

Aliplast Vouwwanden

Een vouwwand wordt ook wel een harmonicapui genoemd, omdat de deur ‘als een harmonica’ openvouwt. Het grote verschil tussen een schuifpui en een vouwwand, is dat u met een vouwwand een grotere doorgangsopening creëert. De vouwwand kan namelijk helemaal opengevouwen worden, terwijl er bij een schuifpui altijd sprake is van een vast kozijn, waar de deur voor schuift. De aluminium vouwwanden van Aliplast zijn in tal van formaten verkrijgbaar.

Aluplast Hefschuifpui

Een hefschuifdeur is een schuifpui die pas te openen is wanneer u de langwerpige handgreep omhoog draait. Dit systeem zorgt voor extra stabiliteit, extra veiligheid en een soepelere bediening. De aluminium hefschuifdeuren van Aluplast zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.