Laat een dakkapel plaatsen of renoveren

Dakkapellen van De Kozijnmakelaars in Den Haag

Ruimer, lichter en praktischer. Uw zolder verandert op slag van een donkere opslagruimte in een prachtig slaap- of werkvertrek als u een dakkapel laat plaatsen. Heeft u al een dakkapel maar is het ’s zomers veel te heet en ’s winters veel te koud op zolder? Dan is het tijd uw dakkapel te laten renoveren. De Kozijnmakelaars uit Den Haag zorgen ervoor dat uw dakkapel perfect geïsoleerd is, zodat het bij u op zolder het hele jaar door goed toeven is.

Ik wil een dakkapel...

Een nieuwe dakkapel laten plaatsen

De Kozijnmakelaars plaatst polyester dakkapellen op maat. Polyester is een licht, duurzaam, onderhoudsvrij en naadloos te monteren materiaal. Bovendien zijn vrijwel alle kleuren en kleurcombinaties mogelijk. Onze dakkapellen zijn perfect geïsoleerd en reflecteren de zon nog eens extra door het crèmekleurige dak. De binnenzijde is na plaatsing direct behang- en schilderklaar. Ten slotte… we zouden De Kozijnmakelaars niet zijn als u niet zelf kon kiezen welke kozijnindeling en beglazing uw voorkeur heeft.

Of wij echt vertrouwen hebben in de duurzaamheid van onze dakkapellen van polyester? Jazeker. Daarom bieden we u tot 15 jaar garantie.

Meer weten?

Een dakkapel laten renoveren

U bent blij met de maat en vorm van uw dakkapel, maar het is op zolder wel erg koud in de winter. Zomaar een voorbeeld van een situatie waarin u er het beste voor kunt kiezen uw dakkapel te laten renoveren. Bij het renoveren van een dakkapel wordt de ruimte optimaal geïsoleerd, terwijl de huidige constructie intact blijft. Daarnaast zal uw kozijn vervangen worden. Nog preciezer weten wat een dergelijke renovatie inhoudt? We zetten het even voor u op een rijtje.


 We verwijderen de stijlen en bewegende delen van het huidige kozijn

 We demonteren de zijwangen en het boeideel en zorgen voor een goede isolatie van deze onderdelen
 We plaatsen eventueel een onderdorpel, om het nieuwe kozijn in de bestaande sparing te kunnen plaatsen
 We bekleden het boeideel en de zijwangen met een onderhoudsvriendelijk materiaal, zoals Keralit, Trespa of Rockpanel
 We plaatsen het nieuwe kozijn in de sparing
 We verzorgen de binnenafwerking en plaatsen eventueel een vensterbank naar keuze

Ja, ik wil mijn dakkapel laten renoveren