Direct Duurzaam
Kozijnen en zonnepanelen; de ideale combinatie

Nog meer besparen?

We krijgen regelmatig de vraag hoe kunnen we verder gaan besparen op onze energiekosten. Dit kan uiteraard op diverse manieren denk hierbij aan spouwmuur-, dak en vloerisolatie. Vaak hebben de nieuwere woningen deze voorzieningen al vanuit de bouw mee gekregen dus valt er weinig meer te realiseren op het gebied van gasbesparing.

 

Met 20 jaar ervaring binnen de kozijnbranche waarbij we onze klanten laten genieten van comfort en een besparing realiseren in de vorm van gasbesparing door nieuwe kozijnen te plaatsen met een goede isolerende beglazing. U kunt alleen met nieuwe kozijnen en een goede isolerende beglazing al honderden euro’s per jaar besparen.

De andere optie is uiteraard besparen op stroom!

Ook mogelijk zonder investering vooraf

Nu de energietransitie in volle gang is hebben we met De Kozijnmakelaars en het zusterbedrijf Direct Duurzaam een goede combinatie om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Direct Duurzaam zorgt ervoor dat u een perfect zonnepanelensysteem op uw dak krijgt waarmee er vanuit gegaan wordt de klant zelfvoorzienend te maken in het stroomgebruik. Met de installatiepartner welke bij het zonnepaneelsysteem komt aanbrengen bent u verzekerd van een goed werkend systeem en heeft u tot 25 jaar garantie op zowel uw panelen, de omvormer, Power Optimizers en de installatie. Meer zekerheid kunt u niet krijgen.

Wat betekent dit voor u?

Bij het gemiddelde gezin man/Vrouw en 2 kinderen zal het verbruik van de stroom tussen de 3500 tot 4000 KWh per jaar liggen. De kosten hiervoor zullen rond de € 80,- per maand liggen bij een KWh prijs van €0,23 per KWh. Door het plaatsen van zonnepanelen kunnen we er voor zorgen dat u uw eigen stroom gaat opwekken waarbij de doelstelling, mits genoeg dakoppervlak aanwezig, uw huidige verbruik geheel te dekken.

 

Zonnepanelen zonder investering is een mogelijkheid, hierbij gaat u de € 80,- die u nu gebruikt voor de energieleverancier gebruiken om uw zonnepanelen aan te schaffen. Vaak is uw investering minder dan dat u nu aan uw energiemaatschappij betaalt waardoor direct gaat besparen. U heeft dan zonnepanelen zonder dat u er maandelijks iets van merkt. De bijkomende voordelen hiervan zijn dat u uw BTW over de aangekochte panelen terugkrijgt van de belasting en het ook nog eens fiscaal aftrekbaar is.

 

Middels de speciale software welke is ontwikkelt in samenwerking met de TU-Delft wordt er een ontwerp van uw systeem gemaakt inclusief een opbrengstplan en terugverdientijd. Hiermee heeft u een duidelijk overzicht wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Na akkoord zal uw systeem, nadat de technische voorschouw heeft plaatsgevonden, binnen enkele weken geplaatst kunnen worden.

U slaat zo 2 vliegen in 1 klap!

En besparen op uw gas met de nieuwe kozijnen
En besparen op uw stroom middels de zonnepanelen

Direct duurzaam logo

Voor meer informatie ga naar www.directduurzaam.nl
en vraag een offerte aan