Kozijnen
De beste kozijnen van kunststof, hout en aluminium

Kies de kozijnen die bij u passen

De Kozijnmakelaars levert kozijnen op maat in drie verschillende materialen: kunststof, hout en aluminium. Een vlak of een verdiept profiel, strak of juist met sierprofielen, met houtnerf of in een moderne, gladde uitvoering. Kozijnen bestaan er in alle soorten en maten en natuurlijk in bijna elke denkbare kleur. Graag informeren wij u tijdens een persoonlijk gesprek de voordelen van elk van de materialen.


Benieuwd hoe alles precies in zijn werk gaat als u nieuwe kozijnen bij ons bestelt? Bekijk ons stappenplan hieronder.

Collage Kozijn 1
Collage Kozijn 2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Collage Kozijn 4

Een impressie

Kunststof kozijnen

Perfecte isolatie, minimaal onderhoud en verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.

Houten kozijnen

Kiest u liever voor authentiek en 

traditioneel? Ga dan voor houten 

kozijnen.

Aluminium kozijnen

Aluminium is een licht, maar ijzersterk materiaal en kan in zeer slanke vorm worden uitgevoerd.

Een nieuw kozijn
in 6 stappen:

1 - Een afspraak maken

Nadat we uw offerteaanvraag hebben ontvangen bellen we u terug om een afspraak met u te maken. We kunnen tijdens kantooruren met u afspreken, maar ook in de avond. Net wat u het beste uitkomt.

2 - Welke kozijnen?

Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen. Wilt u houten, aluminium of kunststof kozijnen? Heeft u zich al uitgebreid geïnformeerd of laat u zich liever door ons adviseren? We leggen u alles uit over de verschillende kozijntypes en laten u voorbeelden zien van de mogelijkheden.

3 - Welk glastype?

Na het kiezen van een passend kozijn, bekijken we welk type glas het best geschikt is voor uw woning. Heeft u veel last van geluidsoverlast? Staat er vaak een ferme wind? Hoe zorgt u ervoor dat u zoveel mogelijk bespaart op uw energiekosten? Al deze vragen passeren de revue bij het kiezen van de juiste beglazing.

4 - Het inmeten van de kozijnen

De adviseur inspecteert de huidige kozijnen. Hij meet ze in en adviseert u over de te kiezen indeling. Ook bespreekt hij de mogelijkheden wat betreft binnenafwerking, vensterbanken, inzethorren en raamdecoratie met u.

5 - De offerte

Het is lastig, keuzes maken als er zoveel mogelijk is, maar het is toch gelukt. Onze kozijnmakelaar stelt terplekke een offerte voor u op, op basis van alles wat u zojuist met hem besproken heeft. Gaat u akkoord met de offerte? Dan meten wij de kozijnen nogmaals technisch in en spreken we de montagedatum met u af. Zo snel kan het gaan!

6 - De montage

Onze kozijnmakelaars komen bij u langs om de nieuwe kozijnen te plaatsen. We werken netjes en laten uw woning bezemschoon achter. Uiteraard kunt u ook na de montage altijd met vragen bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan