Puien
Een directe verbinding met buiten

Betrek uw tuin bij uw huis

Met een schuifpui vangt u twee vliegen in één klap. Uw woning is licht en ruimtelijk door het grote raamvlak én u creëert

een ruime doorgang naar uw terras of balkon. De Kozijnmakelaars uit Den Haag plaatst puien van kunststof, hout en

aluminium op maat. U heeft daarbij de keuze uit drie systemen: de schuifpui, de stolpdeur of de harmonicapui. U bepaalt

zelf de kleur, het beslag, de beglazing en de sloten. Natuurlijk adviseren we u graag.

Een impressie

Tuindeur

Tuindeuren

Of het nu gaat om een keukendeur, schuurdeur of openslaande deuren voor uw balkon of tuin, wij verzorgen het graag voor u.

Met de openslaande tuindeuren van De Kozijnmakelaars betrekt u de tuin meer bij de woning. Alle stolpdeuren zijn voorzien van een actieve en een passieve deur wat inhoudt dat u één deur als loopdeur kunt gebruiken en indien gewenst de ander ook open kunt draaien. U bepaalt zelf welke indeling en kleurstelling voor u het beste is. De deuren kunnen worden voorzien van een borstwering, bovenlichten, met of zonder valraam, of rooster. Daarnaast kunnen wij desgewenst een kattenluikje plaatsen in de borstwering. Uiteraard zijn alle deuren voorzien van een meerpuntssluiting en het Politie Keurmerk Veilig wonen.

Puien 2

Vouwwanden

Een vouwwand wordt ook wel een harmonicapui genoemd, omdat de deur ‘als een harmonica’ openvouwt. Het grote verschil tussen een schuifpui en een vouwwand, is dat u met een vouwwand een grotere doorgangsopening creëert. De vouwwand kan namelijk helemaal opengevouwen worden, terwijl er bij een schuifpui altijd sprake is van een vast kozijn, waar de deur voor schuift. De aluminium vouwwanden zijn in tal van formaten verkrijgbaar.

Tuindeuren

Schuifpuien

Met een schuifpui vangt u twee vliegen in één klap. Uw woning is licht en ruimtelijk door het grote raamvlak én u creëert een ruime doorgang naar uw terras of balkon. U kunt kiezen uit diverse type schuifpuien zoals de hefschuifpui en de kiepschuifpui in het kunststof, De hefschuifpui in het hout en aluminium of de slanke parallel schuifpui in het aluminium. De Kozijnmakelaars uit Den Haag plaatst puien van kunststof, hout en aluminium op maat.

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan