Ingebouwde zonweringen van ScreenLine®

Een zonwering, beschermd door glas

Een ingebouwde zonwering is isolatieglas waarbij een jaloezie, plissé of plissé black-out in de spouw is gemonteerd. Het systeem is dus ongevoelig voor invloeden van buitenaf. Het ScreenLine-aanbod bestaat uit drie verschillende varianten: jaloezieën, plissé en black-out. Bekijk de brochure of kijk het filmpje. Neem ook eens een kijkje op de pagina www.screenline.nu

ScreenLine® jaloezieën

Zonwering tussen glas

Zonwering tussen glas van Pilkington Benelux is geschikt voor elke ruimte, zo is het ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de keuken, badkamer en slaapkamer. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen.

Oneindig veel voordelen en variaties

Het product heeft oneindig veel voordelen, zo kan de zonwering niet beschadigen en hoeft de Screenline zonwering niet schoongemaakt te worden. Ook qua prijs is het een interessante oplossing. Bekijk de vele voordelen, verschillende types, kleuren en bedieningen.

Vraag een offerte aan

De voordelen van eeningebouwde zonwering

 De jaloezieën zijn altijd schoon en onderhoudsvrij

 Stof, vuil, vocht en wind hebben geen vat op de zonwering
 Het glas beschermt de zonwering tegen beschadigingen
 U kunt de ramen openen en kantelen zonder dat de zonwering in de weg zit
 U verliest geen ruimte op de vensterbank
 Kinderen kunnen zich niet bezeren aan de jaloezieën

ScreenLine® Jaloezieën

ScreenLine® Jaloezieën is optrekbaar. Het product is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren: de systeemonderdelen (de bovenbak, de onderbalk, het ladderkoord en de bediening) worden in dezelfde kleur geleverd als de jaloezie zelf.

Een uitgebreid palet aan kleuren zorgt ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. De jaloezie is leverbaar in 9 kleuren, het plissé en de plissé black-out in 2 kleuren. De kleuren van alle onderdelen zijn afgestemd op de lamelkleur.


Bekijk de Facebook pagina 

kleuren palet

ScreenLine® plissé

ScreenLine® plissé is optrekbaar. Het product is verkrijgbaar in 2

verschillende kleuren: wit en crème. De systeemonderdelen (de bovenbak, de onderbalk, het ladderkoord en de bediening) worden in dezelfde kleur geleverd als het plissé zelf.

Een uitgebreid palet aan kleuren zorgt ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. De jaloezie is leverbaar in 9 kleuren, het plissé en het plissé black-out in 2 kleuren. De kleuren van alle onderdelen zijn afgestemd op de lamelkleur.


Bekijk de Facebook pagina

kleuren palet Vraag een offerte aan

ScreenLine® Black-Out

De Black-Out laat 0% licht door. Dat maakt dit ScreenLineproduct uitermate geschikt voor het verduisteren van de slaapkamer. U trekt de duette eenvoudig op als u weer wat licht in de kamer wenst. Het buitenwerk is wit. Voor de binnenzijde van de Black-Out kunt u kiezen tussen wit en crème.

Vraag een offerte aan